عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیروزی تیم بسکتبال زنان شیمیدر با ۶۶ اختلاف امتیاز| برگزاری این لیگ چه سودی دارد؟

  • کد خبر: ۸۹۴۷۸
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۲
پیروزی تیم بسکتبال زنان شیمیدر با ۶۶ اختلاف امتیاز| برگزاری این لیگ چه سودی دارد؟
وقتی شاهد بازی های کاملا یک طرف هستیم توقع داریم چه خروجی از لیگ بسکتبال زنان داشته باشیم؟

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم‌های شیمیدر قم و سپهرداد تهران در ادامه رقابت های لیگ برتر بسکتبال در سالن حکیمیه به مصاف هم رفتند.
شیمیدر کوارتر نخست ۲۹ - ۲ به برتری رسید. شهریاری، کیمیا یزدیان، گل‌محمدی، اسکندری، خداوردیان و عبدالوند رساندند تا آرزو آرامش اولین و آخرین سبد سپهرداد را در وقت نخست بگیرد.
کوارتر دوم مریم محمدبیگی هم سبد اول را برای سپهرداد گرفت، اما این هم اولین و آخرین سبد تیمش در وقت دوم بود! مهلا دژطاهری که فرصت بازی یافته بود، سبدی ۳ امتیازی می‌گیرد و در ادامه خود دژطاهری دو‌پرتاب آزاد موفق هم برای شیمیدر می‌زند. خداوردیان و گل‌محمدی نتیجه نیمه را ۴۰ - ۴ می‌کنند!
کوارتر سوم آرامش ۴ امتیاز و سارینا دستگردی هم یک امتیاز (پرتاب آزاد) برای سپهرداد می‌گیرند، اما شیمیدر ۲۵ امتیاز دیگر به حساب خود واریز می‌کند.
کوارتر چهارم تلاش محمدبیگی و فائزه اسلامی سپهرداد را به ۲۴ می‌رساند تا کمی از بار شکست سنگین کاسته شود و شیمیدر ۹۰ - ۲۴ فاتح این بازی شود.
در دیگر دیدار  هفته پنجم گروه الف تیم‌های بانوان شهر گرگان و آکادمی ای‌زی بسکتبال در سالن حکیمیه تهران به مصاف هم رفتند که این دیدار ۶۷ - ۳۳ به سود شاگردان نیکا بیک لیک لی به پایان رسید.
پریسا کرمی از شهرداری گرگان با ۲۰ امتیاز، ۶ ریباند، ۴ پاس گل و ۷ توپ‌ربایی که منتج به کارایی ۲۱ شده، چهره برتر میدان شناخته شده است.
مبینا خاکی هم با ۱۱ امتیاز، ۵ ریباند و ۵ توپ‌ربایی کارایی ۱۴ داشته و دیگز بازیکن موفق گرگانی‌ها بوده
نیلوفر حاجی پور کاپیتان ای‌زی بسکتبال نیز با ۱۰ امتیاز، ۸ ریباند و کارایی ۸ بهترین بازیکن تیمش شناخته شده است.

لیگ برتر بسکتبال زنان همانطور که از ابتدا هم مشخص بود با بازی های یک طرفه در جریان است و مشخص نیست این بازی ها چه کمکی می تواند به بسکتبال زنان و تیم ملی کشورمان کند. وقتی یک تیم با حدود ۷۰ اختلاف امتیاز به برتری می رسد نشان از چیست؟ وقتی ملی پوشان تنها در دو تیم حضور دارند برگزاری این لیگ چه سودی خواهد داشت؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->