سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

پیروزی تیم بسکتبال زنان شیمیدر با ۶۶ اختلاف امتیاز| برگزاری این لیگ چه سودی دارد؟

  • کد خبر: ۸۹۴۷۸
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۲
پیروزی تیم بسکتبال زنان شیمیدر با ۶۶ اختلاف امتیاز| برگزاری این لیگ چه سودی دارد؟
وقتی شاهد بازی های کاملا یک طرف هستیم توقع داریم چه خروجی از لیگ بسکتبال زنان داشته باشیم؟

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم‌های شیمیدر قم و سپهرداد تهران در ادامه رقابت های لیگ برتر بسکتبال در سالن حکیمیه به مصاف هم رفتند.
شیمیدر کوارتر نخست ۲۹ - ۲ به برتری رسید. شهریاری، کیمیا یزدیان، گل‌محمدی، اسکندری، خداوردیان و عبدالوند رساندند تا آرزو آرامش اولین و آخرین سبد سپهرداد را در وقت نخست بگیرد.
کوارتر دوم مریم محمدبیگی هم سبد اول را برای سپهرداد گرفت، اما این هم اولین و آخرین سبد تیمش در وقت دوم بود! مهلا دژطاهری که فرصت بازی یافته بود، سبدی ۳ امتیازی می‌گیرد و در ادامه خود دژطاهری دو‌پرتاب آزاد موفق هم برای شیمیدر می‌زند. خداوردیان و گل‌محمدی نتیجه نیمه را ۴۰ - ۴ می‌کنند!
کوارتر سوم آرامش ۴ امتیاز و سارینا دستگردی هم یک امتیاز (پرتاب آزاد) برای سپهرداد می‌گیرند، اما شیمیدر ۲۵ امتیاز دیگر به حساب خود واریز می‌کند.
کوارتر چهارم تلاش محمدبیگی و فائزه اسلامی سپهرداد را به ۲۴ می‌رساند تا کمی از بار شکست سنگین کاسته شود و شیمیدر ۹۰ - ۲۴ فاتح این بازی شود.
در دیگر دیدار  هفته پنجم گروه الف تیم‌های بانوان شهر گرگان و آکادمی ای‌زی بسکتبال در سالن حکیمیه تهران به مصاف هم رفتند که این دیدار ۶۷ - ۳۳ به سود شاگردان نیکا بیک لیک لی به پایان رسید.
پریسا کرمی از شهرداری گرگان با ۲۰ امتیاز، ۶ ریباند، ۴ پاس گل و ۷ توپ‌ربایی که منتج به کارایی ۲۱ شده، چهره برتر میدان شناخته شده است.
مبینا خاکی هم با ۱۱ امتیاز، ۵ ریباند و ۵ توپ‌ربایی کارایی ۱۴ داشته و دیگز بازیکن موفق گرگانی‌ها بوده
نیلوفر حاجی پور کاپیتان ای‌زی بسکتبال نیز با ۱۰ امتیاز، ۸ ریباند و کارایی ۸ بهترین بازیکن تیمش شناخته شده است.

لیگ برتر بسکتبال زنان همانطور که از ابتدا هم مشخص بود با بازی های یک طرفه در جریان است و مشخص نیست این بازی ها چه کمکی می تواند به بسکتبال زنان و تیم ملی کشورمان کند. وقتی یک تیم با حدود ۷۰ اختلاف امتیاز به برتری می رسد نشان از چیست؟ وقتی ملی پوشان تنها در دو تیم حضور دارند برگزاری این لیگ چه سودی خواهد داشت؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->